Win een fototoestel dankzij fotobeurs Imaging Days

door
Kevin
Leestijd 2 min.

Op 7 en 8 maart vinden d Imaging Days plaats in Tours & Taxis. Op die fotobeurs krijgen zowel professionele als amateurfotografen uitgebreid de kans om de nieuwste producten uit te proberen. Meer dan 50 exposanten, waaronder ook de grootste internationale merken, tonen er foto- en videoapparatuur met bijhorende accessoires van meer dan 200 fabrikanten.

Het is de achtste keer dat de fotobeurs georganiseerd wordt. Tot 2014 was dat onder de naam ‘Photo Business Days' en was de beurs uitsluitend gericht op vakmensen. Dit jaar opent de beurs haar deuren voor het grote publiek. Om die nieuwe aanpak kracht bij te zetten, doopte de organisator de beurs om tot ‘Imaging Days.'

Imaging Days wil verder gaan dan het uitstallen van producten. “Dit wordt één van de eerste echt interactieve fotobeurzen”, legt organisator Philippe Vermeire uit. “We stellen bijvoorbeeld in samenwerking met de exposanten meerdere studioplateaus ter beschikking, elk met een specifieke opstelling. Daar kunnen bezoekers met hun eigen toestel foto's maken en hun aanpak verbeteren onder het deskundig advies van experts. Maar ze kunnen er ook leren filmen in 4K met reflexcamera's en andere innovaties zelf uitproberen.”

Imaging Days biedt zijn bezoekers daarnaast nog tal van andere workshops en presentaties aan. Het volledige programma kan je vinden op www.imaging-days.be.

Daarnaast organiseert Imaging Days nog een wedstrijd, waarmee je een Canon 700D, een Nikon D5500, een Fujifilm XQ1 of één van de tien gratis duotickets kan winnen! De wedstrijd vind je terug op www.imaging-days.be/wedstrijd.

Lezers van Metro krijgen bovendien korting op hun ticket als ze dat online reserveren op www.imaging-days.be. Als je de code ‘Metroid2015' ingeeft, betaal je slechts zes euro in plaats van zeven.