Madonna “is erg koppig”, zegt modeontwerper Armani na val tijdens Brit Awards

Modeontwerper Giorgio Armani weigert de schuld voor de val van Madonna bij de Brit Awards van vorige week op zich te nemen. Nochtans ontwierp Armani de cape. Volgens de geronemeerde modeontwerper was Madonna gewoon erg moeilijk”.

Voor de lezers die het gemist hebben, bekijk hieronder hoe de 56-jarige zangeres tijdens een live-optreden op de Brit Awards van het podium tuimelde. De Amerikaanse popster werd achteruit getrokken toen een danser haar cape, die ontworpen werd door Armani, probeerde af te trekken. Madonna was uitgenodigd om het liedje Living For Love te zingen tijdens de Brit Awards, ook wel de British Oscars genoemd.“Iedereen vreesde dat mijn cape zou afgleiden omdat hij vrij zwaar is. Ze bonden het dus echt strak om mijn nek,” zegt Madonna. “Ik moest dan als een koningin naar de top van de trap marcheren. Toen trokken – eerder wurgden –  mijn twee Japanse dansers me van het podium. Ik had een keuze: ofwel werd ik gewurgd ofwel viel ik samen met de cape. Ik viel, zei ze op ITV tegen Jonathan Ross.

Dat vind Armani geen excuus: De cape had een haak, maar zij wilde per se een knoop. Pas op het podium merkte ze dat ze niet in staat was om het te openen met haar handen. Dat is alles. Madonna, weet dat ook goed genoeg.” Een woordvoerder van Madonna reageerde laconiek: Shit happens. Madonna houdt nog steeds van Giorgio Armani.