Dit was het laatste avondmaal van Michael Jackson, Elvis Presley en andere beroemdheden

“De dood maakt ons allemaal gelijk,” schreef de grote Latijnse dichter Claudian in 400 na Christus. Hoe ieder van ons de dood ervaart, is persoonlijk en verandert constant. De Canadese krant National Post verzamelde in een infographic het laatste avondmaal van beroemde mensen. Zo vonden ze de gehaktballetjes van Marylin Monroe en de ijscrème van Elvis Presley. Ziehier de laatste avondmalen van de VIP’s.

Marilyn Monroe – een glaasje Dom Perignon

De diva die in de jaren 50 de sets van Hollywood in vuur en vlam zette werd op 5 augustus 1962 dood aangetroffen nadat ze champignons met gehaktballetjes had gegeten en weggespoeld had met een glas Dom Perignon.

monroe

Ernest Hemmingway – Caesar salade

De Amerikaanse  schrijver schiet zichzelf dood op de ochtend van 2 juli 1961 op 61 jarige leeftijd. De avond ervoor at hij nog een steak, aardappelen en een Caesar salade.

ernest hemmingway

Elvis Presley – 4 bolletjes ijs

De King of Rock ’n Roll stierf op 16 augustus 1977 na hartfalen. Diezelfde dag genoot hij nog van vier bolletjes ijs, en vier chocoladekoekjes.

elvis
Prinses Diana – omelet
De Britse prinses stierf bij een verkeersongeval in Parijs, op 31 augustus 1997. Lady D had net een licht slaatje en een omelet op.
ladyd
Michael Jackson – Gegrilde kip
De King of Pop, ging op 50-jarige leeftijd heen. Op 25 juni 2009 at hij voor de laatste keer een gegrilde kip en een slaatje.
michael