Charlie Sheen is niet te zien in laatste aflevering Two and a Half Men

Na maandenlange geruchten werd het gisteravond duidelijk. Acteur Charlie Sheen was niet te zien in de laatste aflevering van Two and a Half Men. De acteur werd na beschuldigingen over drugsmisbruik en conflicten in 2011 op de set weggestuurd. In seizoen negen werd hij vervangen door Ashton Kutcher. Ook de acteur Angus T. Jones keerde na twee jaar terug als Jake, de zoon van Alan Harper. Er waren cameo’s van Arnold Swarzenegger en John Stamos.

Fans van Sheen hoopten stiekem wel op een terugkeer. In plaats daarvan kregen ze te weten dat zijn personage Charlie Harper helemaal niet overleden was in seizoen 8. Hij werd gedurende vier jaar vastgehouden door zijn gekke stalkster en vrouw Rose. Hij kon ontsnappen. De laatste aflevering toont de zoektocht  van zijn broer Alan Harper (Jon Cryer) en de rijke Walden Schmidt (Ashton Kutcher) naar Charlie. Op het einde ziet de kijker alleen de rug van Charlie Harper (niet gespeeld door Sheen).

Bedenker Chuck Lorre heeft nog geprobeerd om Charlie Sheen in de laatste aflevering te laten verschijnen. De acteur weigerde echter het voorstel. Misschien is dit één van de redenen waarom er zoveel grappen werden gemaakt over Sheen zijn turbulente leven in de finale. Van grappen over drugs tot grappen over prostituees, verschillende schandalen van de acteur werden aangehaald.

Charlie Sheen schreef een paar uur eerder nog op Twitter: ‘Wie uitkijkt naar mijn langverwachte cameo op televisie, moet kijken naar The Goldbergs op woensdag 25 februari op ABC. Ik ga waar de liefde is!’