Niemand wil samenwerken met Kelly Clarkson

Volgens Kelly Clarkson wil er niemand met haar samenwerken en weet ze niet hoe het komt.  De zangeres won in het verleden drie Grammy Awards en had twee nummer-1 albums. “Ik wil echt samenwerken met verschillende artiesten, maar ze zeggen vaak ‘neen’. Ik wil natuurlijk ook niet zingen met slechte zangers en muzikanten, dus vraag ik getalenteerde mensen. Ik ga niet zeggen wie mij heeft afgewezen maar ik heb het gevoel alsof ik één of andere ziekte heb” ,aldus de zangeres op BBC Radio 1.

De 32-jarige zangeres kon uiteindelijk toch één grote naam strikken die met haar wou werken. “John Legend wil met mij samenwerken en hij is cool. Er willen countryzangers met mij zingen en nu ook John Legend. Ik ga hem houden. Hij is geweldig en super getalenteerd”, liet ze verder nog weten. Het nummer  zal Run Run Run heten en zal op haar nieuwe album Piece by Piece staan. Dit album komt uit op 3 maart 2015.  Ook hielp liedjesschrijfster Sia mee aan haar nieuwe album.

Kelly Clarkson was de eerste winnares van de Amerikaanse versie van Idool in 2002. Ze werd bekend dankzij hits als Since U Been Gone en My Live Would Suck Without You. Ze zal haar eerste nummer van haar zevende album vanavond brengen in de Britse talkshow The Graham Norton Show.