Man maakt barbecue restaurant na en wordt betaald in ribbetjes

Een Amerikaanse man ging een uitdaging aan met een barbecue restaurant. Drew Finkel zou hun restaurant, Iron Works BBQ, maken in Lego en hij zou worden betaald in ribbetjes.

Het begon allemaal op 27 augustus toen het restaurant op Twitter een foto deelde van de Amerikaanse Lego-bouwer. Drew Finkel had een miniatuur van het Texas Memorial stadion gemaakt met Lego en het restaurant was onder de indruk.

tweet 1

Al lachend vroegen ze zich af hoeveel ribbetjes het hen zou kosten, als hij  hun restaurant zou nabouwen. De Lego-bouwer nam het aanbod serieus: Voor drie bestellingen ribbetjes zou hij een nieuwe miniatuur maken op voorwaarde dat het restaurant de Lego-blokjes kocht.

tweet 2

Na  het zoeken naar de juiste blokjes en de juiste constructie begon Drew Finkel aan het eigenlijke bouwwerk. Hij vloog naar Austin naar het restaurant en gaf het kunstwerk persoonlijk af.  Op het einde kreeg hij natuurlijk zijn prijs: drie bestellingen ribbetjes. Het Lego-bouwwerk staat nog steeds in het restaurant als decoratiestuk.