Justin Bieber heeft geen tijd en geld voor rechtszaak

Justin Bieber heeft geen zin om naar Miami te vliegen voor een rechtszaak waar hij eigenlijk bij aanwezig moet zijn. Het tienerpopidool heeft naar eigen zeggen geen tijd want hij is te druk bezig met zijn nieuwe album. Bovendien vindt Justin de trip naar Miami veel te duur.

Het zou Bieber bijna 60.000 euro kosten om met zijn privévliegtuig naar Miami te vliegen, maar vooral de tijd die hij in Miami zou verspillen, wil hij anders spenderen.

Bieber heeft voorgesteld om via videochat aanwezig te zijn bij de rechtszaak die een geschil tussen de popster en Jeffrey Binion zal behandelen. De fotograaf heeft Bieber aangeklaagd omdat de popster en zijn lijfwacht hem in 2013 in elkaar zouden hebben geslagen.

De advocaten van Binion stellen dat zijn excuses onzin zijn. Bieber kan volgens hen ook een ticket van 890 euro kopen voor een commerciële vlucht en dat de popster aan een nieuw album werkt doen ze ook af als onzin. Volgens TMZ is de Amerikaanse rechter het eens met de advocaten van Binion waardoor Bieber toch op 20 maart in Miami aanwezig zal moeten zijn.