Pink uit de kleren voor dierenrechtenorganisatie PETA

Pink gaat naakt voor  de nieuwe campagne tegen bont van dierenrechtenorganisatie PETA, ‘Rather Go Naked Than Wear Fur’. Het onderschrift van de campagne luidt: ‘Voel je goed in je vel en laat de dieren hun huid houden.’ Het grote billboard zal worden getoond in het midden van Times Square in New York.

Dierenrechtenorganisatie PETA staat bekend om haar vele beroemde supporters zoals Pamela Anderson, Paul McCartney en Sarah Jessica Parker. De organisatie houdt zich bezig met het beschermen van de rechten voor de dieren. Volgens de organisatie moeten dieren met respect behandeld worden. 

De Try – zangeres gaf toe dat ze vroeger bont droeg maar dit was een egoïstische periode. ‘Nu ben ik blij dat ik mijn lichaam en mijn tattoos mag tonen aan de wereld speciaal voor de organisatie. Ik wou dat iedereen verplicht werd om na te denken over de horror die deze dieren meemaken. De dieren moeten op de eerste plaats komen, niet de modetrends.’ aldus Pink.  Ze voegt er ook aan toe dat ze van dieren houdt. ‘Ze zijn oprecht en de mooiste schepsels op aarde.’

Ook actrice Eva Mendes, zangeres Alexandra Burke en Lucy Watson gaan naakt voor de nieuwe actie. De campagne wordt vandaag gelanceerd, op de vooravond van de New York Fashion Week.