DateBrandonScottWolf.com een datingsite voor en over één man

Bent u al die datingwebsites en applicaties beu? Ziet u door het bos de bomen niet meer? Dan heeft de Amerikaan Brandon Scott Wolf een oplossing.  De komiek gebruikte -net als vele vrijgezellen – verschillende datingwebsites. Hij was het beu om ze één voor één af te schuimen. Dus maakte Brandon zijn eigen website: DateBrandonScottWolf.com. Een datingwebsite waar je alleen hem kan daten.

‘Mensen vroegen mij: Is dit een grap? Bedoel je dit wel serieus?’ zegt Brandon. ‘Het enige wat ik kon zeggen is dat ik het zelf niet wist. Ergens hoop ik wel dat iemand het voor de volle 100 procent meent en dan vraag ik haar uit. Hoewel hij de website eerst opstartte als een grap gaat hij wel daten. Hij kreeg al 40 verzoeken. ‘Het zou geweldig zijn als er iemand speciaal voor mij van Los Angeles naar New York vliegt. En daarna blijkt het een bedrieger te zijn en word ik vermoord. Dat zou super grappig zijn,’ grapt de komiek.

In onderstaand filmpje legt Brandon zijn website uit en vertelt hij over zichzelf.

Brandon stelt zichzelf voor als een man op zoek naar een vaste relatie maar hij staat ook open voor losjes daten. ‘Als je ideale date bestaat uit het delen van een stuk taart terwijl we praten over het een film die we net zagen. Upload dan je foto en vul de gratis online vragenlijst in.’