Erotische tuin in Thailand doet bezoekers blozen

De tuin en het daarbij behorende tea-house is gebouwd op de grondvesten van een oude boerderij dat omringd wordt met een muur. Nietsvermoedend zou je zelfs kunnen denken dat je in eender welk tea-house zit. Tot je de parasol ziet waaronder je zit. En de kolommen die de oude ruimte ondersteunen. Zijn dit…? Ja, dit zijn penissen. Welkom in de gloednieuwe erotische tuin en tea-house. “Alles is hier erotisch!”

slide_401544_4972706_free

Verscholen in de Thaise regenwouden ligt het district Mae Rim. Daar heeft oprichtster Katai Kamminga voor een unicum gezorgd. Haar creatie krijgt de dubieuze eer om de eerste “tuin der lusten” in de wereld te zijn. Naast de tuin is er ook een tea-house waar je als bezoeker kunt nagenieten van je ervaring. Ze raakte vele jaren geleden geïnspireerd toen ze een boek cadeau kreeg over erotische kunst van over heel de wereld.

De attractie is natuurlijk de tuin. Hier zijn “borstenheuveltjes” met roze tepels opgericht. De “penispalen” zijn houten palen met een bolle punt en laten niks aan de verbeelding over. Een sculptuur van een vrouw die rond zo’n beruchte paal hangt is een van de eye-catchers van de tuin. Maar het gouden achterwerk dat uit de grond steeks is dat wat menig bezoeker prompt in de lach laat schieten.

slide_401544_4972696_free

Kamminga’s tuin herbergt ook 20 verschillende soorten “erotische planten”, zoals zij en haar man zeggen. Dan hebben we het over de kittelbloem (beter bekend als de vulvabloem) of de penis peper (ook wel gekend als de peter peper).

Tot nu toe gaat alles goed voor het koppel. De buurt is tevreden met de extra aandacht en het leger is zelfs een bezoekje komen brengen. “Ze gingen tevreden weg, blijkbaar houden militairen ook van erotische kunstwerken en bloemen,” concludeert een tevreden Kamminga.

slide_401544_4972698_free

slide_401544_4972690_free