Chris Pratt verliest weddenschap met Evans en dit is het resultaat

door
Roald
Leestijd 1 min.

Al weken is het internet in de greep van de weddenschap tussen Chris Evans en Chris Pratt. De twee vrienden gingen naar aanleiding van de Super Bowl een weddenschap aan. Als de Seahawks van Pratt wonnen, dan zou Evans in zijn kostuum van Captain America een ronde maken in het kinderhospitaal van Seattle. Als de New England Patriots met de overwinning gingen lopen, dan moest Pratt in zijn Star-Lord-kostuum uit Guardians of the Galaxy voor een glimlach zorgen bij Christoper's Haven in Boston.

Jammer genoeg voor Pratt verloren de Seahawks met 24-28 en daarmee verloor hij ook de weddenschap. De Star-Lord liet er echter niet veel gras over groeien en loste meteen zijn schuld in. Vrijdagochtend kwam een breed glimlachende Pratt aan bij Christopher's Haven in vol Guardians of the Galaxy-ornaat.

De acteur poseerde naast de kinderen en gezinnen die uitgedost waren in truitjes van de Patriots. Ook Evans was aanwezig al was hij niet verkleed. De acteur nam de tijd om te poseren met de kinderen en handtekeningen uit te delen.

Evans beloofde na afloop om samen met Pratt naar Seattle te reizen en hetzelfde te doen in het Children's Hospital. Als twee epische Chrissen hun krachten bundelen voor het goede, dan wint eigenlijk iedereen.