SOS Singles – Vind de ideale man in een handomdraai

Vrijgezel is geen vies woord. Of het nu een bewuste keuze is of niet, je hoeft je niets aan te trekken van die blik van de anderen, die vooral met Valentijn voor extra druk kan zorgen. Single zijn betekent ook jezelf plezier doen en nieuwe mensen ontmoeten.

1. Datingapps
Je soulmate vinden, doe je met Tinder. Maar er zijn nog meer handige datingapps. Zoals Hinge, voor wie “echt op zoek is naar een serieuze relatie”. Of Cuddlrapp, voor een snelle knuffel. Bij Wyldfire zijn vrouwen baas en Twin Canvas matcht jullie interesses.

MW003-lifestyle-22. Starbucks, de koppelaar
Voor Valentijn slaat Starbucks de handen in elkaar met datingsite Match.com. Bedoeling is om dates te promoten bij een kopje koffie. Singles kunnen op de website de functie ‘Ontmoet me bij Starbucks’ gebruiken.

 

 

MW003-lifestyle-3

3. Jesse loves Zibby
Nieuwbakken vrijgezel Jesse zit midden in een existentiële crisis. Een van zijn vroegere leraars geeft hem de kans weer aan te knopen bij zijn verleden. Maar wanneer hij Zibby ontmoet, staat heel zijn wereld op z’n kop.

 

 

4. Cat bars
Miauw, miauw… Een beetje dierenliefde, om bij weg te spinnen. Dat is het concept van bar Le Chat Touille. Na Wenen, Parijs, Londen en München is er nu dus ook een kattencafé in de Tasson-Snelstraat in Brussel.

lechattouille.eu

5. Blijf zen
Jezelf verwennen… Massage vermindert het cortisolgehalte (streshormoon) en verhoogt de hoeveelheid dopamine en serotonine (welzijnshormonen). De huidige trend is ayurveda, een Indische techniek die gebaseerd is op de vier elementen.

6. Psychedelic sex
Tussen 1967 en 1972 waaide er een wind van vrijheid door de Verenigde Staten. Voor de hippies draaide alles om seks, drugs en psychedelische toestanden. Magazines brachten destijds verslag uit van die visuele hallucinaties, waarin het vlees koning was.
‘The Psychedelic Sex Book’, Taschen, € 49

7. Single op reis
Alleen reizen, is vaak duurder dan met z’n tweetjes. Buitensporig geprijsde single rooms, restaurants die moeilijk doen voor één maaltijd, noem maar op. Joker.be biedt reizen aan voor single avonturiers. Ideaal om nieuwe mensen te leren kennen.

Door Pierre Jacobs