Voor 28000 euro zoekt dit bedrijf de perfecte naam voor je kind

Als er één taak niet te licht opgenomen mag worden, is het wel de keuze van de voornaam voor je kind. Voor je je kind Clitorine of Vagina wil noemen zoals ouders in 2009 in Charleroi probeerden, moet je volgende oplossingen maar overwegen.

Als je geen inspiratie hebt, kun je de jaarlijkse lijst met de meest populaire of minst voorkomende namen eens raadplegen of een boek met alle betekenissen van elke naam. Je kan ook advies vragen of kiezen op basis van beschikbare domeinnamen op het internet.

Maar nu is er nog een alternatief in de vorm van een bedrijf dat de perfecte naam voor je kind zoekt. Het Zwitserse bedrijf Erflogswelle heeft daarvoor een team van experts en historici voor. Zij zullen onderzoek uitvoeren om de perfecte naam te beginnen. Om dit voor elkaar te krijgen, wordt de familiegeschiedenis opgezocht en bekeken welke historische en culturele elementen in het oog springen. Zij zullen er ook voor zorgen dat de naam perfect aansluit bij de familienaam en de naam zal uitspreekbaar zijn in ten minste twaalf talen.

Na vijf weken wordt het resultaat gepresenteerd. De dienst is wel enkel beschikbaar voor rijke ouders want het bedrijf vraagt maar liefst 28.250 euro.