Sprayable Sleep maakt een einde aan chronische slapeloosheid

door
Roald
Leestijd 1 min.

Tussen onze drukke werkschema's, onze technologie-obsessie en chronische stress en angstaanvallen door, is een nachtje slapen een welgekomen geschenk. Sowieso is slaap uitgegroeid tot een zeldzaam iets bij de meeste volwassenen.

En om eerlijk te zijn, is het voor velen gewoon erg moeilijk om de tijd te vinden om zeven of acht uur te slapen per nacht. Uiteindelijk laat besparen op slaap zich altijd voelen op een negatieve manier. Voor mensen met occasionele slapeloosheid kan een slaappil soelaas brengen, maar er zijn helaas geen lange termijn-oplossingen voor mensen met chronische slapeloosheid... tot nu.

De Sprayable Sleep is een oplossing die melatonine en tyrosine, een aminozuur, bevat. Gebruikers zouden de oplossing een uur voor ze gaan slapen op de hals moeten spuiten. De spray hoort dan slaap op te wekken zonder het gevoel groggy of gedesoriënteerd te zijn zoals veel mensen ervaren met slaappillen.

Volgens het bedrijf dat Sprayable Sleep produceert, is lichtvervuiling de oorzaak van slapeloosheid. Om dit te verhelpen, biedt het bedrijf ook licht-blokkerende slaapmaskers en brillen.

Wie geïnteresseerd is, kan op de Indiegogo-pagina van de Sprayable Sleep doneren vanaf 15 dollar tot 749 dollar. Het bedrijf bereikte het doelwit van 15.000 dollar al ruimschoots dus je krijgt gegarandeerd een zending als je doneert.