Taiwan bouwt een sekspretpark om toeristen te trekken

door
Roald
Leestijd 1 min.

Net als vele andere landen, probeert Taiwan toeristen uit de hele wereld aan te trekken. En om dat succesvoller te doen, hebben lokale ambtenaren in de toeristische sector besloten om een sekspretpark te bouwen. De Tuin van Eden zoals het park zal heten, is een enorme laan van 60 km langs de zee voor de liefhebbers. "We willen dat mensen verliefd worden en verliefd worden op Taiwan," zei een van de ontwerpers.

Deze gigantische Boulevard Romantique, zoals zij hem noemen, zal vele attracties bieden. Er zullen beeldhouwwerken en een kristallen kerk waarvan de bogen een hart vormen zijn en een erotisch getind pretpark. Een van de initiatiefnemers heeft verklapt dat het gangpad zal aangevuld worden met sculpturen van geslachtsorganen en van vrijende koppels in verschillende posities. De Tuin van Eden zal verboden zijn voor mensen onder de 18 jaar.

Een van de makers stelde zelfs voor om een hotel in de buurt te openen voor het geval bezoekers zelf actie zouden willen ondernemen en een zone te creëeren voor singles en gebroken harten.

Het project heeft al veel opmerkingen gekregen. Zoals het er nu naar uitziet zullen Parijs en Venetië zich niet snel zorgen moeten maken. Het zal nog een hele tijd duren voor Taiwan beide grootsteden zal onttronen als meest romatische plaats ter wereld.