5-jarige jongen krijgt factuur voor een verjaardagsfeestje waar hij niet was

Alex Nash, een vijfjarige jongen uit Cornwall, werd vlak voor kerstmis uitgenodigd voor een verjaardagsfeestje van een vriend. De ouders van Alex hadden de uitnodiging voor het verjaardagsfeestje geaccepteerd maar kwamen er later achter dat ze hadden afgesproken dat Alex naar zijn grootouders zou gaan dus ging Alex niet naar het verjaardagsfeestje.

Groot was de verbazing van de ouders toen ze een factuur in de bus vonden voor het verjaardagsfeestje. De moeder van de vriend, Julie Lawrence, had een factuur van 20 euro naar de ouders gestuurd omdat de afwezigheid van Alex betekende dat zij meer moest betalen voor het verjaardagsfeestje terwijl zijn ouders haar op zijn minst hadden kunnen waarschuwen dat Alex niet zou komen.

Indien de ouders van Alex weigeren te betalen, zullen er juridische stappen ondernomen worden. Derek Nash, de vader van Alex, beweert dat ze geen contactinformatie van mevrouw Lawrence hadden. “Het was een correcte factuur volgens de officiële voorschriften en zelfs haar bankgegevens stonden er op. Ik kan begrijpen dat ze boos is over het geld, maar dat is het probleem niet. Het probleem is de manier waarop ze het van mij probeert terug te krijgen. Ze kan me ook behandelen als een mens in plaats van als een klein kind,” zei Derek.

“Alle gegevens stonden op de uitnodiging. Ze hadden alles wat nodig was om me te contacteren,” verdedigt Lawrence zich.