De goede voornemens van den BX!

De ketten van den BX hebben goesting in 2015! En geen nieuw jaar zonder goede voornemens: een greep uit de leukste, warmste en meest ambitieuze (voetbal)voornemens voor het nieuwe jaar …

Amin Nacer-grey

Amin Nacer de grootste deugniet van de U13: “In 2015 ga ik minder praten op training. Soms ambeteer ik mijn coach door zoveel te kletsen, dus ik ga proberen dat wat minder doen ;-)”

Junior Osongo-grey

Junior Osongo spits van de U12, heeft vooral goede voornemens op voetbalvlak: minder naar de bal kijken én meer goals maken! ”

Steven-grey

Coördinator Steven Gibas (U6 tot U13), heeft twee belangrijke voornemens: ten eerste wordt januari een bierloze maand, en verder wil hij zijn sportieve horizonten verbreden door naast het voetbal een gevechtsport aan te leren.

Franck Inunga-grey

Franck Inunga (U15) wil liefst gewoon slagen op school en wie weet ooit in de voetsporen treden van zijn idool Cristiano Ronaldo! Oh ja…en als hij in 2015 nog wat tijd over heeft wil hij ook nog zijn eigen voetbalclub oprichten.

William Radermacher-grey

En ook William Radermacher (U17) wil zich vooral beter focussen op zijn studies. Daarnaast neemt hij zich voor om minder aan de chocolade te zitten. Afwachten of hem dat lukt 😉

Mounjid Chahin-grey

Mounjid Chahin (U17) “Hoe kan iemand nu braver zijn als die al altijd braaf? Alé, dan maar minder vettig en gezonder eten.”

Nabil Bel Korche-grey

Nabil Bel Korche (U17) daarentegen eet wel gezond, maar wil iets minder eten (zeker op wedstrijddag) om zo de pannen van het dak te spelen.

Noe Lacrosse-grey

Noé Lacrosse (U15) wil slagen op school, ne goeie shotter worden (en dan nog het liefst bij … Standard) maar vooral bij zijn vriendin blijven.

Doba Lezou-grey

De uber-sympathieke coach Doba Lezou (coach U21) wil zich vooral bekommeren om zijn ‘gamins’. “Kampioen worden zou tof zijn!”, maar zijn ultieme doel voor volgend jaar is dan ook dat er 1 van zijn gasten kan doorbreken bij een grote(re) club. Persoonlijk wil Dobo niet te veel veranderen: met roken is hij al een tijdje gestopt “ … dus dat moet al niet meer. Gewoon dezelfde enthousiaste coach blijven en dezelfde positieve vibe uitstralen is al meer dan genoeg.” Houden zo!

Vlaanderen verbeelding werkt_vol