Voor 10 euro mag je je naam laten tatoeëren op het lichaam van deze vrouw

Voor 8.50 euro kun je nu je naam voor altijd laten tatoeëren op een vrouw die je nog nooit hebt ontmoet. De 22-jarige Ilma Gore is gestart met een project op Kickstarter waarbij ze voor 8 februari volledig wil volstaan met tatoeages. “Help mij mijn lichaam te bedekken met tatoeages voordat ik ziek en oud ben,” staat er te lezen op de pagina.

Voor amper 10 euro laat ze jouw naam op haar lichaam tatoeëren. Het zal ongeveer 5100 euro kosten om het volledige lichaam van Ilma te bedekken met tattoo’s en ze hoopt dat haar campagne op Kickstarter zal helpen om haar droom te vervullen.

“Je hoeft niet per se je naam door te geven. Je mag eender welk woord of twee woorden voorstellen. Ik vind een opeenstapeling van vreemde namen op mijn bleke huid iets moois hebben. Zelfs als de helft ervan penis of kont is.”

Als je bereid bent om 10 euro te spenderen, krijg je jouw naam ergens op haar lichaam getatoeëerd. Als je 42 euro wil spenderen, kun je jouw naam en die van een vriend doorgeven en je krijgt een mooie A4 schets opgestuurd van hoe je eruit zou zien als je van ham was gemaakt. Wie 850 euro wil investeren, mag een eigen ontwerp op haar rechterdij laten zetten.

Je moet je wel hasten, want de campagne op Kickstarter sluit op 8 februari.