BX supportert voor RSCA

Op uitnodiging van partners Electrabel en Stichting GDF SUEZ mochten maar liefst 64 BX ketten, ouders en begeleiders op tweede kerstdag samen naar de kerstwedstrijd van RSC Anderlecht tegen KVC Westerlo.

Vòòr de wedstrijd kreeg de voltallige BX delegatie een ongeloofelijke freestyle show van 6 verklede narren – de Electrabel Street Heroes, met onder hen Soufiane Bencok, Europees Kampioen Freestyle – te zien. Een ware lust voor het oog. Verder smulden de ketten met veel plezier van de warme pannenkoeken, chocolademelk en ijsjes a volonté.

Na de zoveelste selfie en met goedgevulde buiken, ingevulde pronostieken én een – uiteraard – paarse lichtgevende kerstmuts op, trekt den BX richting de tribunes. Het stadion zit quasi helemaal vol. De BX ketten palmen blok W11 en W12 in. Het is koud, maar de sfeer zit goed en zorgt voor de nodige warmte op de tribune. De BX vlag wordt bovengehaald, de wedstrijd begint. Een mooi beeld: 64 uitgelaten BX’ers, vanavond allemaal supporter van Anderlecht.

Amadou Bah (U14) “Ik vind Dennis Praet de beste speler. Hij is net als ik centraal middenvelder.”

Lucas Naranja Ruiz (U15) Real Madrid is zonder twijfel de beste ploeg van de wereld, maar in België ben ik fan van Anderlecht.”

Alessandro Sagaria (U12) “Ik ben zelf doelman bij BX, maar bij Anderlecht is middenvelder Steven Defour mijn favoriete speler.”

Wiktor Turowski (U10) “Jammer dat Wasilewski niet meer bij Anderlecht speelt.”

Luca Sagaria (U12) “Ik ben zelf Juventus-fan, maar in België is BX de coolste club! Mijn lievelingsspeler bij paarswit is zonder twijfel Praet.”

 

Vlaanderen verbeelding werkt_vol