Ryan Gosling, Christian Bale en Brad Pitt zullen tezamen in nieuwe film schitteren

door
Roald
Leestijd 1 min.

Grote kans dat dit de nieuwe favoriete film van veel mensen wordt. Christian Bale, Brad Pitt en Ryan Gosling zullen alle drie samen te zien zijn in de hoofdrollen van The Big Short, een film naar het gelijknamige boek van Michael Lewis. Adam McKay zal het scenario schrijven en de film regisseren.

Het boek van Lewis richt zich op de financiële crisis en de opbouw van de kredietenbubbel. The Big Short beschrijft een aantal van de balngrijkste spelers die verantwoordelijk waren voor de financiële crisis die in 2007 de wereld trof. Het boek belicht het excentrieke karakter van de personen die toen tegen de stroom inzwommen en wisten te profiteren van de situatie.

Pitt en Bale zijn bijna niet weg te slaan van het grote scherm. Beide acteurs brachten in de laatste drie maanden een film uit. De casting van Gosling is wel opmerkelijk nieuws. De geliefde acteur was immers sinds 2013 niet meer te zien in een film toen hij de hoofdrol speelde in Only God Forgives. Zijn volgende film waarin hij acteert, The Nice Guys, staat pas gepland voor 2016.