Schrijf je vandaag in voor tickets voor Tomorrowland

Je kan je vanaf vrijdag 16:00u registreren voordat de eigenlijke verkoop voor tickets voor Tomorrowland. Dat kondigde de website van het festival vandaag aan. Diegenen die tickets willen kopen, moeten zich altijd op voorhand registreren hoewel dit geen garantie is op een ticket. De maatregel moet ervoor zorgen dat de verkoop van tickets minder chaotisch verloopt dan tijdens de vorige edities.

Een jaar na het dubbele jubileum van Tomorrowland zal het festival terugkeren van 24 tot 26 juli in Boom. Meer gedetailleerde informatie wordt vandaag om 16:00u nog vrijgegeven. De organisatoren zeiden ook dat de eerste 10 in elk land die zich weten te registreren een garantie hebben op twee tickets.

De feitelijke verkoop begint voor België op 31 januari om 11:00u. Zoals elk jaar zullen we toegang hebben tot de helft van de 180.000 tickets die beschikbaar zijn. De wereldwijde verkoop begint een week later op 7 februari om 17:00. Het Global Journey Pakket waarin ook vliegtickets zitten, zullen op 24 januari om 17:00u te koop staan.