Reis aan de laagste prijzen met Neckermann!

Hoe ga jij op vakantie? Plan je alles nauwgezet op voorhand of laat jij je leiden door een creatieve ingeving op het laatste moment? Vakantieplanner of lastminutevlieger, bij Neckermann geniet je momenteel sowieso van een mooie korting.

Je hebt al beslist waar je heen wil, je weet welke plekjes je moet bezoeken en de koffer is al bijna gepakt? De vroege vogel vangt de worm dus het is hoog tijd om je vakantie te boeken.

Als je vroeg beslist en een vakantie ten laatste op zondag 11 januari boekt, geniet je nog van de versterkte laagsteprijsgarantie van Neckermann. Dat houdt in dat Neckermann zelfs naar zijn eigen prijzen kijkt om jou de goedkoopste vakantie aan te bieden. Als je tot zes weken voor je vertrek dezelfde vakantieformule bij Neckermann aan een lagere prijs vindt en dat diezelfde dag nog meldt,  past Neckermann je dossierprijs aan op verzoek. Zo geniet je gegarandeerd van een vakantie aan de laagste prijs.

Wie niet kan wachten en zo snel mogelijk naar de zon wil vertrekken, kan ook profiteren van de talrijke lastminutereizen die Neckermann momenteel aanbiedt.

Zin om eventjes ertussenuit te zijn? Op de site van Neckermann vind je sowieso een voordelige vakantie op maat.