Nancy versterkt haar laagsteprijsgarantie!

Neckermann maakt al 35 jaar werk van vakanties, tegen prijzen die je niet voor mogelijk houdt. Hun motto ‘vakanties betaalbaar maken voor alle Belgen’ staat vandaag nog als een huis. Neckermann spant zich altijd in om gegarandeerd de laagste prijs aan te bieden. Als er bij de concurrentie eenzelfde vakantie wordt aangeboden aan een lagere prijs, betaalt Neckermann het verschil terug.

Daarbovenop biedt de reisorganisator momenteel zelfs een versterkte laagsteprijsgarantie aan, waarbij ze zelfs de eigen prijzen vergelijken. Neckermann past de dossierprijs aan zodat je gegarandeerd een vakantie aan de laagste prijs beet hebt.

De prijsvergelijking tussen twee reizen moet wel aan een aantal voorwaarden voldoen. Zo moeten de afreis- en retourdatum, het hotel, het kamertype, de verblijfsduur… allemaal identiek zijn. De voorwaarden vind je terug op de site van Neckermann. Op de site staat ook een handige checklist, waarmee je meteen kan nakijken of de twee reizen vergeleken kunnen worden zodat jij kan genieten van de laagsteprijsgarantie.

De versterkte laagsteprijsgarantie loopt nog tot en met zondag 11 januari. De normale laagsteprijsgarantie van Nancy, die ook ijzersterk is, is het hele jaar door geldig.