Dit zijn de meest extravagante kapsels van topsporters in 2014

Aangezien ze niet in staat zijn hun persoonlijkheid te uiten door middel van fancy outfits, zetten topsporters alles in op hun kapsel. Ook dit jaar werden er de meest vreemde creaties ontworpen bij de kapper. We zetten de meest extravagante kapsels uit 2014 even op een rijtje. Of ze later deze foto’s nog willen terugzien, is nog maar de vraag…

Neymar

De ster van Brazilië zorgde voor opschudding toen hij geblondeerd het veld opkwam op het WK. De blonde haren brachten de aanvaller echter geen geluk want Brazilië werd in de halve finale vernederd door Duitsland en wist ook de derde plek niet te behalen. De nieuwe bondscoach heeft ondertussen de rare kapsels verboden.

Coiffures-1

Naingolan

De Belg moest het WK mislopen maar hoort er ongetwijfeld wel bij. Naingolan is een topper bij AS Roma en wordt in Italië in een adem genoemd met de allerbeste spelers. Misschien hoort een betere kapper bij zijn klasse? Als hij het doet om op te vallen bij bondscoach Wilmots moet hij toch stilaan doorkrijgen dat het niet werkt?

coiffures2

Pogba

Een van de grootste talenten op deze planeet maakte het mooie weer bij Frankrijk en Juventus. Er wordt serieus aan de mouwen van Pogba getrokken die aanbiedingen van Manchester City en Chelsea op zak heeft.

coiffures-5

Sandbech

Sandbech is de enige die niet voetbalt in deze lijst. We kennen hem van de winterspelen in het Russische Sotchi waar de Noorse snowboarder een zilveren medaille wist te halen.

coiffures-31

Meireles

Raul Meireles is geen onbekende van vreemde kapsels en wellicht is dit kapsel nog het meest normale uit zijn carrière. De Portugese mannetjesputter kende een teleurstellend WK.

coiffures4