Cabo Verde, het hele jaar een glimlach en de zon

Vind je de winters te lang en de zomers te kort? Heb je zin in een verblijf op een tropische bestemming waar het hele jaar door de zon schijnt, maar zie je het niet zitten om lang onderweg te zijn? Op slechts zes uur vliegen van ons landje ligt er een stukje paradijs op aarde: een zonovergoten eilandengroep voor de West-Afrikaanse kust die de naam Cabo Verde draagt.

Dankzij de mengelmoes Portugese charme en Afrikaanse ritmes is Cabo Verde, ofwel Kaapverdië, een uitstekende vakantiebestemming. Je kan er moeiteloos uren vertoeven op de fantastische stranden of in de kleurrijke dorpjes.

Daarnaast beschikt Cabo Verde ook over een diverse, ongerepte natuur waardoor je indrukwekkende wandelingen kan maken. Of je nu de bergachtige regio’s van Santo Antão wilt verkennen, de Pico de Fogo wilt beklimmen of over de mooie stranden van Santiago wil slenteren: de Kaapverdische eilanden hebben alles voor geoefende en beginnende wandelaars. Vooral het eiland Santiago, met zijn groene, bergachtige landschappen, is een must see voor een natuurliefhebber.

Wie liever vertoeft in een levendige stad stad kan terecht in Praia, een moderne stad met mooie hedendaagse infrastructuur en een druk nachtleven. Cultuurliefhebbers kunnen er hun hart ook ophalen in het koloniale gedeelte, het scheepvaartmuseum en het etnografische museum.

Kortom, Cabo Verde heeft voor iedereen wel iets te bieden en dat in een aangenaam klimaat, het hele jaar door. Bovendien biedt Neckermann op dit moment First Minute kortingen aan. Zo verkrijg je een versterkte laagsteprijsgarantie voor een prachtige vakantie!