The Interview wordt vlak na release al massaal aangeboden op torrentsites

Sony heeft dan toch besloten om The Interview uit te brengen voor Amerikanen die zouden moeten betalen om de film te kunnen streamen op het internet, maar dat heeft de piraten niet tegen gehouden. The Interview kende tot dusver al een tumultueuze rit want in eerste instantie had Sony de film geannuleerd. Nadat het bedrijf veel kritiek kreeg van onder andere president Obama, Sean Penn en George Clooney besloot Sony om de film toch uit te brengen.

Maar vrijwel direct na de release die werd gebracht als een pay-per-view op Google Play en YouTube voor de Amerikanen en Canadezen, dook de film overal op het internet op. Elke mogelijke torrentwebsite biedt de film nu aan haar gebruikers. Er zijn talloze links waarmee je het mp4-bestand kan downloaden.

The Pirate Bay, ’s werelds grootste torrent-zoekmachine, is nog steeds offline maar The Interview is toch op grote schaal elders beschikbaar. Er zijn nu al meer dan 50.000 mensen die de film delen op Kickass Torrents en nog veel meer delen hem op isoHunt.

Torrentfreak schat dat er minstens 200.000 de film op BitTorrent aanbieden binnen de eerste tien uur van de release. Vrijwel iedereen met een internetverbinding, niet alleen in de VS en Canada, kunnen The Interview nu bekijken. Dat was waarschijnlijk niet de bedoeling van Sony Entertainment of Kim Jong-un.