De vakantie van de toekomst met SunConnect Resorts

De technologie staat niet stil en wordt steeds geavanceerder. Wifinetwerken, smartphones, tablets… het wordt allemaal een deel van het dagelijkse leven. Sommige mensen willen hieraan ontsnappen als ze op vakantie gaan, anderen willen in alle comfort kunnen blijven genieten van deze apparaten. Ze kunnen bijvoorbeeld handig zijn om de vrienden en familie aan het thuisfront op de hoogte te houden. Speciaal voor de liefhebbers van technologie organiseert Neckermann reizen naar SunConnect Resorts.

SunConnect Resorts zijn gezinsvriendelijke hotels waar je niet enkel heel wat tijd met je gezin doorbrengt, je kan er ook in contact blijven met je familie en vrienden thuis en bovendien maak je er zeker nieuwe vrienden. De resorts zijn speciaal ontworpen om je een zorgeloze en ontspannende vakantie te garanderen.

Zo beschik je in alle SunConnect Resorts over gratis ConnectWLAN. Of je nu op je kamer uitpuft of aan het zwembad ligt te zonnen, je kan eender waar verbinding maken met het internet. Bovendien zijn er ook ConnectBars. Dat zijn hippe zwembadbars met docking stations, zodat jij van een lekker drankje kan genieten terwijl je toestellen opladen.

De SunConnect Resorts zijn ook kindervriendelijk voor kinderen van alle leeftijden. Ze beschikken over comfortabele gezinskamers waar je quality time kan doorbrengen met het hele gezin. Bovendien kunnen de kinderen zich helemaal uitleven in de ConnecTeen Lounge. Er zijn speciale kinderzwembaden, games of zelfs een kidsdisco. Je kind zal er zich geen moment vervelen!

In de hotels is er ook steeds een ConnectScout aanwezig. Die zorgt ervoor dat jij je hoofd niet moet breken om alle activiteiten en games te vinden. Als je nieuwe vrienden maakt op die activiteiten, kunnen jullie samen gezellig aanschuiven aan de ConnectTables. Dat zijn extra ruime tafels voor acht personen, waaraan je je nieuwe vrienden beter kan leren kennen terwijl je geniet van een hapje of een drankje.

Zin in de vakantie van de toekomst? Surf naar de site van Neckermann en ontdek de SunConnect Resorts!