Vrouwen kopen positieve zwangerschapstesten om mannen langer aan zich te binden

Een typisch verlanglijstje voor kerstmis bestaat meestal uit speelgoed, electronica, cadeaubonnen enzovoort, maar nu zijn er sommige vrouwen die een positieve zwangerschapstest toevoegen aan hun lijsje.

In Amerika is op Craigslist, een bekende zoekertjessite, een nieuwe trend opgedoken. Vrouwen bieden er positieve zwangerschapstesten aan in ruil voor een klein bedrag van 20 tot 50 euro. “Ik heb een positieve zwangerschapstest voor zij die een beetje hulp willen om hun man aan zich te binden gedurende de feestdagen. Geïnteresseerden kunnen een bericht sturen. Ik verkoop ze voor 20 dollar per stuk,” adverteerde een gebruiker op de website.

Ondertussen is het aantal advertenties toegenomen. Sommige waren een grap maar andere waren werkelijk bedoeld als een manier om je man te misleiden en ervoor te zorgen dat hij tijdens de feestdagen de relatie niet beëindigt.

Het aankopen van zulke tests is op zich niet verboden, maar als je ze inzet om iemand te bedriegen, is het illegaal. “Als een getrouwde echtgenoot zijn vrouw bedriegt maar de relatie probeert te beëindigen met zijn maîtresse en zij wordt boos en besluit een valse zwangerschaptest te gebruiken om geld te eisen, dan zou dat een vorm van chantage zijn en dat is strafbaar,” legt een agent uit op FOX23.