Een lange reis wordt een pretje met de ASUS Fonepad

De kerstvakantie is eindelijk begonnen! Dat betekent dat die gezellige periode met pakjes, lichtjes en warmte ook weer aangebroken is, maar voor sommige mensen is de kerstvakantie vooral hét moment om op reis te vertrekken. Naar de zon of naar de bergen, met het vliegtuig of met de auto,… wat vast staat is dat je wel eventjes onderweg bent. De ASUS Fonepad, de combinatie van het entertainment van een tablet met de connectiviteit van een smartphone, is jouw ideale buddy voor onderweg.

Zo beschikt de Fonepad over de nieuwste 64-bit Intel Atomprocessor waarmee je de meeste programma’s en games probleemloos kan draaien. Bovendien is hij ook uitgerust met een 7 inch HD-scherm dat prima wordt aangevuld door twee luidsprekers met SonicMaster-technologie zodat films en muziek perfect tot hun recht komen. Je moet je ook geen zorgen maken over de batterij. De Fonepad kan ononderbroken 11,5 uur film afspelen en in stand-bymodus kan het zelfs tot 316 uur duren voordat je op zoek moet naar een stopcontact. Ideaal dus voor als je een tijdje onderweg bent.

Zelfs als je gearriveerd bent op je bestemming blijft de Fonepad een fantastisch toestel om bij je te hebben. Naast alle voordelen van een tablet, heeft de Fonepad ook een 3G-telefoonfunctie. Zo kan je er overal mee internetten en whatsappen. Zo moet je nooit een belangrijk bericht missen op vakantie. Bovendien is de Fonepad eenvoudig overal mee te nemen, ondanks dat ‘ie iets groter is.  Zo kan je met de juiste app je skiprestaties meten of meteen de weg vinden in een vreemde stad. Er zit ook een 5 MP achtercamera ingebouwd in de Fonepad, waarmee je prachtige foto’s van jouw reis kan maken.

Als kers op de taart is de Fonepad bijzonder schappelijk geprijsd. Je kan er eentje in huis halen vanaf 169 euro. Prettige vakantie!