From hero to zero op Instagram over één nacht

Eerder deze week reageerden narcisten over de hele wereld geschokt dat hun aantal volgelingen op Instagram drastisch gedaald was nadat het bedrijf miljoenen robot en spam-accounts had verwijderd. De verhuizing, die de naam Instapurge kreeg, was vooral bijzonder pijnlijk voor mensen die hadden betaald voor hun volgelingen om geloofwaardigheid te versterken.

Rapper Ma $ e bijvoorbeeld zag zijn aantal volgelingen van 1,6 miljoen naar een kleine 272.000 zakken voordat hij alles verwijderde wat er op de site over hem bestaat. Deze trend was voor de website 64px reden genoeg om eens te bekijken welke top 100 grootste accounts niet op die plaats hoorden omdat ze betaald hebben voor valse accounts en dus valse volgelingen.

Justin Bieber en 50 Cent kregen een kleine slag, maar het valt te betwijfelen of de twee immens populaire artiesten volgelingen op Instagram gekocht hebben. chiragchirag78 deed dat 100% zeker wel. Hij had voor The Purge 3,6 miljoen volgelingen en zag dat aantal verminderen tot 8. Ja, acht volgelingen. Dat betekent dat meneer chiragchirag78 zijn volgelingen met 99,9% zag dalen en dat hij meer volgelingen kocht dan dat er mensen in Puerto Rico wonen.

instagram1