2014 was het jaar van de Drone en deze video’s waren de mooiste

Drones, we kunnen er maar geen genoeg van krijgen. 2014 kunnen we zonder discussie het jaar van de drone noemen. Overal ter wereld werden prachtige, wonderbaarlijke en vaak adembenemende dingen gefilmd en gedeeld op YouTube. Van de prachtige landschappen in IJsland tot het fantastische zicht boven de mist in Dallas of hoe het eruit ziet als je midden in een vuurwerkshow staat. We kregen het allemaal te zien. Daarom verzamelden we hieronder een selectie van de beste video’s gefilmd door drones van 2014.

A Drone in Iceland

Het YouTube-kanaal van Fstoppers Fans krijgt lang niet genoeg views voor het fantastische werk dat ze hebben verricht. Op deze manier zag je de Aurora Borealis namelijk nog nooit.

Above The Fog

Wat zie je boven de mist tijdens de zonsopgang in Downtown Dallas? Mike Prendergast zocht het voor ons uit met zijn drone en deelde de adembenemende beelden.

Drone Used To Monitor Killer Whales For First Time

In augustus gebruikten Dr Lance Barrett-Lennard, Dr. John Durban en Dr. Holly Fearnbach in samenwerking met het Vancouver Aquarium voor de allereerste keer een drone om orka’s in het wild te volgen.

Vilniaus fejerija 2014

We zijn allemaal fan van vuurwerk en over een paar weken zullen we er weer allemaal van kunnen genieten. Maar hoe ziet het spektakel eruit als je er midden in staat? Saulius Zaura, een dappere YouTube-gebruiker, riskeerde zijn drone en maakte fabelachtige beelden van het vuurwerk in Vilnius.

African SkyCAM

Het team van African SkyCAM zocht in december met behulp van een drone uit waarom Lake Nakuru National park overstroomde.