Meisje schrijft een hilarische brief naar de tandenfee

Kinderen hebben vaak de neiging om te zeggen wat ze denken en deze prachtige eigenschap heeft voor de passief-agressieve brief van Jennifer aan de tandenfee gezorgd. In de brief beschuldigt het meisje de tandenfee ervan dat ze haar plicht niet doet en dat het niet een keer, maar de tweede keer was dat ze haar was vergeten.

Het kleine meisje concludeert volledig terecht dat de tandenfee haar wellicht niet mag en daarom hoeft ze dus niet langer de kostbare tanden van Jennifer verzamelen. In plaats daarvan besluit het meisje dat ze haar tanden zelf wel zal houden.

De glorieuze brief eindigt dan ook met een vernietigende “Unsincerely” waarna ze de tandenfee nog even vertelt dat ze niet hoeft te reageren.

Jennifer, die nu volledig opgegroeid is, vond de brief onlangs terug en plaatste hem online. Ze gaf er ook het rake antwoord van de tandenfee bij.

“Dear TF,

This is the second time you’ve done this. You forgot me. So if you are not going to come then I am going to keep my own teeth. You are through collecting teeth from Jennifer. From now on I’m keeping my own teeth.

Unsincerely Jennifer

PS: Keep collecting teeth from Mike though. Obviously you like him better.

PPS: Don’t bother to write back”

Het antwoord liet niet lang op zich wachten:

“I couldn’t get to your pillow the night before last because I got stuck in all the mess. Maybe if you clean your room, I could get to you in a timely manner.”

TFletter