Controleer je huistemperatuur overal ter wereld met de slimme thermostaat van Luminus

Stel  je voor dat je in de file staat of dat je onverwacht een oude vriend tegen het lijf loopt. Heel leuk, maar jouw huis wordt ondertussen wel verwarmd op basis van de voorgeprogrammeerde planning op jouw thermostaat. Dit is verspilling van energie en van jouw centen. Gelukkig wordt dit verleden tijd dankzij de Slimme Thermostaat van Luminus.

De Slimme Thermostaat is een product van de innoverende fabrikant Netatmo. Achter het stijlvolle ontwerp van Philippe Starck zit een bijzonder nuttig apparaat. Je verbindt de Slimme Thermostaat met jouw wifi-netwerk zodat je de thermostaat vanop afstand kan aansturen met je PC, Mac, tablet of smartphone. Zo kan je je thermostaat eender waar in de wereld bedienen.

Voor deze thermostaat heb je ook geen ingewikkelde handleidingen nodig. De app is zeer intuïtief in gebruik. Daarnaast berekent de thermostaat van zelf de optimale verwarmingscyclus in jouw huis. Als kers op de taart krijg je regelmatig een gepersonaliseerd energierapport met inzicht in je verbruik en enkele energiebesparende tips.

De Slimme Thermostaat kost 199 euro. Een gecertifieerde technicus van Luminus komt de thermostaat installeren zodat je meteen zonder zorgen kan genieten van je nieuwe aanwinst! Surf naar luminus.be voor meer informatie.