Dit najaar vier je Feestige Geluksdagen dankzij de Nationale Loterij!

December is een zalige feestmaand maar dit jaar kan je het anders aanpakken. Vergeet het clichématige ‘Gelukkige Feestdagen’ en maak er dit jaar ‘Feestige Geluksdagen’ van met de Nationale Loterij.

De Feestige Geluksdagen beginnen met Winter Millions, een originele kraskalender waarop 31 uiltjes staan, eentje voor elke dag van december. Je kan elke dag zo’n uiltje krassen, zodat elke dag weer net dat beetje spannender wordt. Natuurlijk mag je de volledige kalender ook in één keer krassen, zodat je meteen te weten komt of jij het hoofdlot van € 500.000 in de wacht sleept!

Voor wie dat extra beetje pret wil terwijl hij wacht op het volgende feestje is er Christmas Fun, een krasbiljet waarop de kerstman zijn kleren heeft opgehangen. Achter de kleren zitten de tekens verborgen die jou vertellen wat je gewonnen hebt. Het hoofdlot van dit biljet bedraagt € 10.000 en maar liefst 25 gelukkige winnaars kunnen daarmee aan de haal gaan.

De Nationale Loterij wil jouw dromen in vervulling zien gaan. Daarom organiseert het niet één, maar twee keer een Super Lotto-trekking in december. Op 24 december is er € 2.500.000 te winnen, de 31ste december is er zelfs  € 3.500.000 te winnen. Als er bij de eerste Super Lotto geen winnaar uit de bus valt, wordt het bedrag overgezet naar 31 december. In dat geval bedraagt de hoofdprijs maar liefst € 6.000.000!

Heeft een vriend of vriendin een droom die in vervulling kan gaan als hij of zij de Super Lotto wint? Verras hem of haar dan met een gepersonaliseerd droomlied van het Super Lotto Koor. Dat koor neemt elke vrijdag in december zoveel mogelijk nummers op. Nadien wordt het gepersonaliseerde lied naar jouw vriend of vriendin gemaild. Het enige wat jij moet doen is de droom beschrijven op de site van de Nationale Loterij en het Super Lotto Koor doet de rest!

December is natuurlijk ook de tijd van cadeautjes. Als je een origineel cadeau zoekt, is een Kadoosje misschien iets voor jou. Dat is een prachtige gratis geschenkverpakking die je kan vullen met krasbiljetten of spelformulieren. Zo kan je iemand een doosje vol spelplezier geven en wie weet nog veel meer!

Feestige Geluksdagen!