Bespaar nu 20 euro als je intekent op onderhoud van je cv-ketel via Luminus

Het onderhoud van je centrale verwarmingsketel op aardgas of stookolie is essentieel om ervoor te zorgen dat je er in de winter warmpjes bijzit, en bovendien is het ook wettelijk verplicht. Cv-ketels hebben onderdelen die gemakkelijk verroesten of verslijten, wat kan leiden tot een abnormaal hoog energieverbruik of een storing van je verwarmingsketel, wat niet bepaald aangenaam is in volle winter. Energieproducent Luminus biedt daarom Luminus Ketel Onderhoud aan, een onderhoudsdienst voor je verwarmingsketel. Leuk om weten is dat je nu geniet van 20 euro lanceringskorting als je een afspraak maakt voor je eerste onderhoud.

Luminus regelt alles voor jou. Met Luminus Ketel Onderhoud krijg je tijdig een melding als je verwarmingsketel een onderhoudsbeurt nodig heeft. Zo kan je een afspraak inplannen op een moment dat jou uitkomt. Daarna krijg je een gecerftificeerde technicus over de vloer, die het onderhoud uitvoert en je de wettelijke attesten bezorgt.

Mocht jouw verwarmingsketel toch met een storing kampen, dan kan je 24 op 7 naar de noodlijn van Luminus bellen. Als je voor 10 uur belt, komt er dezelfde dag nog een technicus langs voor de herstelling van de verwarmingsketel. Als je na 10 uur belt, komt de technicus sowieso de volgende dag, zodat je niet lang in de kou staat.

Het eerste onderhoud kost bij Luminus 149 euro (excl. promo) voor een ketel op aardgas en 199 (excl. promo) voor een ketel op stookolie. Daarna betaal je maandelijks 6,50 euro (aardgas) of 17,50 euro (stookolie) abonnementsgeld. Als je intekent op Luminus Ketel Onderhoud zorg je er niet enkel voor dat je er warmpjes bijzit deze winter, je ontvangt bovendien ook 20 euro korting op je eerste onderhoud!

Meer informatie over Ketel Onderhoud kan je vinden op de site van Luminus.