Gameplay demo van Uncharted 4 is beter dan sommige actiefilms

De filmwereld zit in de problemen. Niet vanwege illegale downloads of digitaal geanimeerde acteurs, maar vanwege de toenemende meeslepende videogames zoals de nieuwe Uncharted 4: A Thief’s End voor de PlayStation 4.

Uncharted is een reeks van Naughty Dog dat bekend staat om zijn visuele pracht en praal. Naughty Dog bewijst ook deze keer niet van half werk te houden en brengt een visuele parel uit die zijn gelijke niet kent. Waar andere gameproducenten nog niet de volledige kracht van de nieuwe PlayStation weten te benutten, eist Naughty Dog het maximale van de next-gen console en brengt ook een game uit die werkelijk next-gen is.

In de gameplayvideo die dit weekend werd gelanceerd, zie je de prachtige perspectieven en filmische camerahoeken onmiddellijk in het spel. Naughty Dog brengt kwaliteit en spanning die gelijke voet weet te houden met een aantal traditionele actieklassiekers.

Uncharted 4: A Thief’s End komt ergens in 2015 uit en wordt door veel fans en kenners nu al bestempeld als een kandidaat voor de titel Game of the Year.