‘Eaten Alive’ zorgt voor hilariteit op Twitter

Eaten Alive, de show op Discovery Channel waar Paul Rosolie, een Amerikaanse naturalist, zichzelf liet opeten door een anaconda, is het verhaal van de berg die een muis heeft gebaard. In aanloop naar de show was er enorm veel commotie over “de gek die zich vrijwillig zou laten opeten door een anaconda” en de veiligheid van het dier.

Zondagavond werd de aflevering in Amerika uitgezonden en minuten na de show stond Twitter vol commentaar van Amerikanen die spotten met de show want er werd helemaal niemand opgegeten…

De 27-jarige Paul Rosolie was er nochtans helemaal klaar voor. Hij stond op handen en voeten, ingesmeerd met varkensbloed klaar om door de wurgslang te worden gegrepen en te worden verorberd, maar zo ver kwam het allemaal niet. De slang wikkelde zich wel rond de avonturier en wilde het publiek geven waarop ze aan het wachten waren, maar Rosolie panikeerde en riep zijn team om hulp toen hij voelde dat de slang zijn arm brak.

De collega’s van Rosolie, een team van artsen en dierenartsen snelden hem te hulp om hem uit de grip van het reptiel te redden terwijl alleen het hoofd van Rosolie in de bek van het dier zat. Binnen enkele minuten na de show, uitten mensen in heel Amerika hun teleurstelling over de gehypete aflevering op Twitter en andere social media.

Slang
Alleen een deel van het hoofd van Rosolie werd opgegeten door de anaconda voor het team hem kwam helpen.