De tien populairste kerstgeschenken van Futureproofed

Op zoek naar een duurzaam, kwaliteitsvol designcadeau voor Kerstmis? Look no further, Futureproofed stelt hieronder zijn tien populairste kerstgeschenken voor, stuk voor stuk designtoppers.

Futureproofed is een webwinkel die zich toespitst op duurzame artikelen voor thuisgebruik, vrije tijd maar ook voor in de werksfeer. Zo selecteert de online winkel zijn producten niet enkel op basis van het ontwerp, maar ook op basis van hun ecologische impact. Bovendien biedt Futureproofed je designmeubelen aan een betaalbare prijs. Je vindt er dus sowieso een ideaal designcadeau voor onder de kerstboom!

  1. Set van tien kerstballen van Alessi

Alessi-Kerstballen-Set10-(2

De Alessi kerstballen zijn een ontwerp van Marcello Jon en geven een leuke en persoonlijke toets geven aan Kerstmis. De ballen zijn met de hand geschilderd en gemaakt van geblazen glas.

  1. Alessi Shaker 5050set – Il bar Alessi

Alessi-ShakerSet5050-(2)

De Alessi Shaker 5050set – Il bar Alessi is een ontwerp van Ettore Scottsass. Het setje bevat een ‘Boston’ shaker met een glas, een zeefje, een roerstokje en een maatbekertje. Onmisbaar voor wie al eens graag zelf een cocktail mixt.

  1. Edison The Petit van Fatboy

Fatboy-Edison-The-Petit-(2)

Edison The Petit is het mobiele nachtlampje, de romantische verlichting op het balkon of het functionele lampje op jouw bureau. Wat deze ledlamp uniek maakt is dat die oplaadbaar en draagbaar is, zodat je overal, zowel binnen als buiten, kan genieten van het sfeervolle licht. Bovendien kan je jouw Edison The Petit zelf personaliseren met één van de 21 verwisselbare lampenkapjes uit de Cooper Cappie serie.

  1. Herman Miller Aeron

Herman-Mille-Aeron-Chair-(2

De Herman Miller Aeron is een design van the Studio 7,5 designers. Deze stoel geeft de gebruiker een aanpasbaar zitcomfort en combineert op een feilloze manier performantie, ergonomie, esthetiek en een milieubewust karakter. Bovendien zijn er heel wat verschillende uitvoeringen zodat je de stoel helemaal kan aanpassen aan jouw wensen.

  1. Kaboom van Innermost

Innermost-Kaboom-(2)

Kaboom is een sfeervolle lamp, die ontworpen is om gebruikt te worden met spaarlampen. De lamp zorgt voor een mooi en modern diffuus licht en is een design van Tina Leung. Kaboom bestaat hoofdzakelijk uit één nylon buis, die een explosie voorstelt.

  1. Air-Chair van Magis

Magis-Air-Chair-(2)

De Magis Air-Chair is een uiterst sterke, stapelbare stoel die geschikt is voor binnen en buiten. Deze goedkope designstoel is verkrijgbaar in verschillende kleuren en past perfect bij andere Airmeubels van ontwerper Jasper Morrison. Bovendien is het een ecologisch product bij uitstek, doordat de stoel in zijn geheel te recycleren is en slechts één productiestap heeft.

  1. Puppy van Magis

Magis-Puppy-(2)

De Puppy is geschikt speelgoed voor jongere en zelfs oudere kinderen. Het is een ecologisch product dat zowel voor binnen als buiten dient. Dit speelgoed is een origineel geschenk en kan bovendien gemakkelijk hergebruikt worden danzkij zijn stevigheid en tijdloze vorm.

  1. Tempo van Magis

Magis-Tempo-klok-(2)

De Magis Tempo is een minimalistisch maar stijlvol vormgegeven wandklok, die ontworpen is door Naota Fukawasa. Dankzij zijn tijdloze ontwerp past deze klok in vele interieurs. De Magis Tempo is verkrijgbaar in wit met zwart of wit met oranje.

  1. Rosy Cheeks van Nahuiollin

Nahuiollin-Rosy-Cheeks-(2)

De kleurrijke handtassen van Nahuiollin zijn ideaal als geschenk. Ze zijn gemaakt uit snoepverpakkingen, wat de tassen een unieke en kleurrijke uitstraling geeft.  Je kan er sowieso van op aan dat niemand anders exact dezelfde handtas heeft. De producten van Nahui Ollin zijn een grote fashiontrend in Amerika, waar eco-producten meer en meer in de belangstelling komen te staan.

10.  Quinze & Milan Primary pouf 01

Q&M-Primary-Pouf01-(2)

Het is een kruk, een stoel, een tafel en een eye-catcher en dit alles in één! De Primary pouf 01 won in 2001 een driedubbele Henri van de Velde Award en is een all-time favoriet onder volwassenen en kinderen. Zachte materialen en een ongecompliceerd ontwerp zijn de beproefde formule voor dit perfecte huwelijk. Dit waterafstotende krukje is terecht een wereldwijde hit.

Als kers op de taart geeft Metrotime je ook een cadeautje. Vul de code ‘Metro-Nov11-2014’ in bij jouw bestelling bij Futureproofed en je krijgt van ons maar liefst 10% korting!