John Snow is Game of Thrones beu

Game of Thrones heeft van zijn acteurs bekende sterren gemaakt. Zo bekend dat mensen zelfs hun kinderen vernoemen naar de personages van de populaire tv-show. Onlangs onthulde een acteur echter dat hij een probleem heeft met de serie.

In het januarinummer van het Britse magazine GQ, vertelde Kit Harington, die John Snow speelt in de serie, dat er een keerzijde aan de medaille is. “Begrijp me niet verkeerd, Game of Thrones is mijn leven, mijn dagelijks werk en ik hou van de reeks. Maar eerlijk gezegd is Game of Thrones ook een vloek, want mensen praten over niets anders meer met mij.”

Het klinkt als een ‘first world problem’ en Harington zal toch echt moeten wennen aan het praten over Game of Thrones voor de rest van zijn leven want zo gaat dat met immense populaire reeksen. Denk maar aan de vragen die Jennifer Aniston nog steeds krijgt over Friends.

De acteur klaagde ook over het feit dat hij zijn haar niet mag knippen, want dat is hij contractueel verplicht. Harington zegt dat dat hem veel herkenbaarder maakt voor fans.

Seizoen 5 van Game of Thrones zal in het voorjaar van 2015 uitgebracht worden.