t-interim versterkt Ascento op de banenbeurs bij Philip Morris

Bergen Op Zoom, donderdag 30 oktober. Een massa werknemers en ex-werknemers stroomt toe in de fabriek van Philip Morris. De vestiging wordt gesloten, de ontmanteling van de fabriek is ingezet. Philip Morris doet zijn uiterste best om werknemers op te vangen en te helpen met een nieuwe start. Daarom schakelde het eerder al de hulp in van enkele outplacementbureaus, waaronder Ascento.

Philip Morris organiseert nu een banenbeurs. Er zijn 37 bedrijven aanwezig, waaronder klinkende namen: Heineken, Tabaknatie, Janssen Pharmaceutica, Pfizer… Door samen met t-interim als één groep voor de dag te komen, kan ook Ascento vacatures (optie vast) in het Antwerpse voorstellen. Bergen Op Zoom ligt immers niet ver van de grens, en de Belgische arbeidsmarkt blijkt zeer aantrekkelijk voor de kandidaten. Een enorme troef als outplacementkantoor.

De ex-werknemers van Philip Morris zijn zeer gegeerd bij de aanwezige bedrijven. De meesten onder hen beschikken over jarenlange ervaring, een mooie technische bagage en knowhow over de meest geavanceerde technologieën. De outplacementkandidaten reageren zeer positief, en t-interim voegt enkele mooie profielen toe aan zijn kandidatenbestand.