Luminus lanceert de Slimme Thermostaat door Starck in samenwerking met Netatmo

door
Kevin
Leestijd 1 min.

Al onze apparaten worden steeds slimmer. Vergelijk de gsm waar je tien jaar geleden mee rondliep maar eens met de smartphones die nu op de markt zijn. Thermostaten maken nu een inhaalbeweging en worden steeds intelligenter.

Door een exclusief partnerschap tussen Luminus en Netatmo kunnnen de klanten van Luminus nu genieten van de Slimme Thermostaat ontworpen door Philippe Starck voor Netatmo. Die thermostaat maakt het mogelijk om het energieverbruik te verminderen en het comfort van de gebruiker te verhogen. In een handomdraai kan je de verwarming regelen van op je smartphone, tablet of computer, eender waar ter wereld. Geen gedoe meer met de knopjes op je thermostaat dus.

Maar daar blijft het niet bij. De Netatmo definieert een programma in functie van jouw leefgewoontes en houdt rekening met de de isolatie van de woning en de buitentemperatuur om steeds de gewenste temperatuur op het juiste moment te bereiken.

Daarnaast ontvang je ook elke maand een gepersonaliseerd en leerrijk rapport over je energieverbruik met energietips. Zo kan je je ecologische voetafdruk verkleinen zonder het koud te krijgen. Bovendien beschikt de Slimme Thermostaat over een stijlvol design, beschikbaar in vijf kleuren en gecreëerd door de Franse designer Phillipe Starck.

Luminus laat zijn klanten niet in de kou staan. Met een tijdelijke actie kan je de slimme thermostaat in huis halen voor 199 euro, inclusief installatie door een erkende Luminus installateur.