Geniet van een kwaliteitsvol avondje uit dankzij Labyrinth Productions

door
Roald
Leestijd 2 min.

Op zaterdag 4 oktober opent Labyrinth Productions in samenwerking met het voormalige team en eigenaar van Club Industria de deuren van zijn nieuwe club in het hartje van Antwerpen. Labyrinth Productions zit al jaren diep geworteld in de house, deep house en techno scene. Na 6 jaar feesten en evenementen te hebben georganiseerd voor nagenoeg alle vooraanstaande clubs in België, werd het dan ook tijd voor een volgende stap.

In april 2008 begon Labyrinth Productions met het organiseren van kleinschalige feesten. Dit bescheiden concept groeide echter al snel uit tot één van de pioniers van het Belgische nachtleven.

Wereldwijde artiesten

De organisatie staat bekend om hun eigenwijze programmering en zet standaard alles in het teken van de passie voor muziek. Op deze manier wisten zij ook veel interesse te wekken van artiesten over de hele wereld. Het portfolio van Labyrinth Productions staat ondertussen gevuld met honderden gerenommeerde internationale artiesten die ze keer op keer naar België wisten te halen. Ze creëerden daarbij eveneens een platform om de kans te geven aan jong en opkomen talent.

Jongensdroom

“Het is altijd een jongensdroom geweest om een eigen club te beginnen”, aldus oprichter Ugur Akkus. In de loop der jaren passeerden er veel locaties de revue, maar de klik was er pas bij het voormalige Club Industria in de Indiëstraat te Antwerpen. “Het moment dat ik het pand binnenliep wist ik het gelijk: dit is het!” Volgens Ugur Akkus heeft het pand alles wat een succesvolle club nodig heeft. “Het is industrieel, ligt in een rustige omgeving, biedt veel parkeergelegenheid en beschikt over het beste geluidssysteem (VOID) dat je in een club kan hebben. Ik denk dat Antwerpen nood heeft aan iets nieuws: een club met een goedgevulde programmering, een unieke uitstraling, uitstekend geluidssysteem, service van hoge kwaliteit en creativiteit waar mensen meer kunnen beleven dan enkel een avondje uit.

Zaterdag, feestdagen en kwaliteit

Labyrinth Club zal het eerste jaar open zijn op zaterdagen en feestdagen. Kwaliteit is voor de club de belangrijkste factor. Deze hoge standaard zal onder andere terug te vinden zijn in de selectie van nationale en internationale artiesten, de geleverde service en de creatieve performances. Voor de grote opening op 4 oktober 2014 pakt Labyrinth Club gelijk uit met groot internationaal artiest Solomun. Deze avond is sinds 2 weken geleden volledig uitverkocht. De nieuwe website staat inmiddels online, biedt alle updates op een rijtje en kan bezocht worden via www.labyrinthclub.be.