Ondanks de verschrikkelijke bediening liet dit koppel een grote fooi achter… en met een goede reden

Toen Steve en Mackenzie Schultz uit gingen voor hun zesde huwelijksverjaardag, hadden ze niet de meest romantische avond. Het kostte meer dan 20 minute voor hun water op tafel stond en het eten kwam meer dan 40 minuten te laat uit de keuken.

Mackenzie zei dat de ober vriendelijk was, maar duidelijk overwerkt oogde. Hij was niet in staat om alle tafels te bedienen op zijn eentje en kon de vele verzoeken niet bijhouden. Toch liet het koppel een fooi van 100 euro achter terwijl ze maar een rekening van 66 euro hadden.

Op het briefje schreven ze: “We hebben allebei in je schoenen gestaan.” Mackenzie postte de afbeelding later op Facebook, niet om te horen hoe geweldig en genereus ze was, maar om mensen te laten zien dat een beetje nederigheid een goede karaktereigenschap is.

“Ik deel dit als een vriendelijke herinnering dat je een situatie eerst volledig moet overdenken voordat je oordeelt. En vergeet nooit waar je zelf vandaan komt.”

Het was veel gemakkelijker geweest om de ober zijn broodnodige fooi te ontzeggen, maar deze boodschap komt veel beter over. In een mum van tijd werd de afbeelding en de tekst van Mackenzie honderden keren gedeeld op sociale media.

10409468_2788277264279_3582771012709241773_n