27 September: nationale Glamour kortingsdag

Denk jij dat de solden de beste periode is om te shoppen? Dan ken je de National Glamour Day nog niet! In Nederland is deze jaarlijkse dag al razend populair. Op deze dag kun je namelijk met méér dan 20% korting shoppen bij duizenden winkels. En morgen zaterdag 27 september is het weer zover. Wil jij ook komend weekend je outfit met fikse korting scoren? Lees dan snel verder, want hieronder onthullen we álles wat je moet weten over deze speciale dag.

National Glamour Day & Night is in het leven geroepen door het Nederlandse modetijdschrift Glamour om fashion te vieren. In samenwerking met méér dan 4000 winkels en restaurants in Nederland én België, krijg je op deze dag in geselecteerde fysieke winkels en webshops minstens 20% korting op je aankoop. Dit is dus hét moment voor een shopping day voor je nieuwe herfstlook!

Hoe krijg ik korting?
Om gebruik te maken van de Glamour kortingen tijdens het online shoppen kun je gebruik maken van de beschikbare kortingscodes. Fysiek winkelen met Glamour voordeel kan alleen op vertoon van het Glamour oktobernummer van 2014.

Online shoppen
Online winkelen tijdens Glamour Day is niet alleen voordelig, maar ook super makkelijk. Je hoeft er namelijk niet eens de deur voor uit om 24 uur lang te shoppen met 20% korting. Het enige wat je nodig hebt, is een speciale Glamour kortingscode. Check de site van Glamour voor alle deelnemende shops en kortingen. Kopieer de code, surf naar de webshop van je favoriete winkel en shop met lekker veel voordeel. Let op: de codes zijn alleen geldig op 27 september 2014.

In de winkel
In de fysieke winkels lopen de kortingen nóg hoger op en kun je je nieuwe outfit bijeen shoppen met tot wel 25% korting. Hiervoor dien je wel het oktobernummer van Glamour (€3,49) te scoren bij je krantenwinkel en mee te nemen naar de winkel. Want alleen op vertoon van dit exemplaar ontvang je op 27 september 20-25% korting aan de kassa van de participerende winkels. Handig: je hoeft geen specifieke pagina’s uit je exemplaar te scheuren, waardoor je dus ook nog ná je voordelige winkelsessie kunt genieten van je Glamour magazine. Ben je abonnee? Dan zijn er nóg meer leuke voordelen voor jou op deze dag!

Mis het niet!
Wil jij ook met 20% korting shoppen op National Glamour Day & Night? Pak dan nu je agenda en omcirkel zaterdag 27 september (yes, dat is morgen al!). Zo weet je zeker dat je deze te gekke actie niet misloopt. Alvast veel shopplezier!