Kinderen hebben nu een satanistisch kleurboek

In Florida bepaalde de rechtbank dat er religieuze pamfletten verdeeld mogen worden in de klaslokalen van kinderen. De Satanische Tempel besloot daar meteen gebruik van te maken en geeft een nieuw kleurboek uit.
De kleurboek heet The Satanic Children’s Book en probeert via tekenen de waarde van de satanische religie te onderwijzen.

Het werkelijke doel van de kleurboek is om de uitspraak van de rechtbank van Florida te laten uitbreiden. De rechtbank besliste dat christelijke religieuze organisaties hun pamfletten mogen verspreiden in het schooldistrict, maar volgens de Satanische Tempel zou dat ook toegestaan moeten zijn voor alle religieuze groepen, inclusief atheïsten.

De Satanische Tempel zei in een verklaring dat het gelooft in de scheiding van kerk en staat, maar die scheiding mag niet geschonden worden door één religie.

Degene die satanist willen zijn, hebben natuurlijk ook opvoeding nodig. De kleurboek geeft kinderen de kans om kennis te maken met Cerberus en Baphomet terwijl ze een vereenvoudigde versie van het Necronomicon lezen. Ze leren de waarde van het uiten van zijn of haar vrijheid van godsdienst en het luisteren en respecteren naar ieders standpunten. Open minded blijven is een van de kernwaarden in het boek. Ze leren natuurlijk ook hoe ze een pentagram moeten tekenen en hoe ze de Dark One moeten oproepen.

Het hele boek is te downloaden op de website van de Satanische Tempel.

satan2

satan-1

satan