Charlie Sheen plant terugkeer in Two and a Half Men

Charlie Sheen bevestigde tijdens de radioshow van Ryan Seacrest dat hij een terugkeer in de populaire televisiereeks Two and a Half Men plant. Sheen was eerder al de grote ster van de reeks, maar door zijn drugs- en alcoholverleden werd de acteur ontslagen.

Sheen wil nu terugkeren om de reeks mee af te sluiten. “Ik vind dat we de strijdbijl moeten begraven. Ik denk dat ik dat verschuldigd ben aan de fans en mezelf. Een terugkeer zou daarnaast een prettig afscheid zijn en dan kan ik eindelijk dat hoofdstuk in mijn leven afsluiten.”

Sheen, die met zijn nieuwe reeks Anger Management alweer 100 afleveringen nadert, beweert dat hij zelfs al gesproken heeft met de producenten. “We zullen binnenkort samenzitten en bekijken welke terugkeer logisch is voor de reeks. Ik heb een aantal ideeën, zij hebben er veel en samen zullen we een manier vinden die eert wat ik deed, maar ook wat zij hebben gedaan nadat ik vertrokken ben.”

Het enige problem is dat de producenten van niets lijken af te weten. Hoewel Sheen al maanden spreekt over zijn terugkeer in de succesreeks, ontkende Warner Bros. dat de acteur in gesprek is met de producenten. De studio wilde geen commentaar kwijt over de laatste opmerkingen van Sheen bij Seacrest.