EmmaYouAreNext is een stunt van een marketingbedrijf

Emma Watson leek deze week het nieuwe slachtoffer te worden van de hackers die naaktfoto’s van celebrities verspreiden. Na haar speech over feminisme werd er een website gelanceerd met een klok die aftelt en een huilende Watson. EmmaYouAreNext.com dreigde naaktfoto’s van de 24-jarige actrice online te zetten. Het is de eerste keer dat de hackers een persoonlijke aanval uitvoerden op één Hollywoordster.

Perverse geesten die woensdag om middernacht naar de website surften, kwamen echter bedrogen uit. De aftellende klok was verdwenen en het huilende gezicht van de Harry Potter-ster werd vervangen door een automatische link naar Rantic Marketing.

Rantic Marketing is een organisatie die ervoor wil zorgen dat de website 4Chan, waar de hackers voor het eerst een link zetten naar de naaktfoto’s van de andere Hollywoodsterren, offline wordt gehaald. Op de homepage van de website staat nu een open brief naar president Barack Obama. In de brief wordt beweerd dat de organisatie werd ingehuurd door celebrity publicisten die een oproep willen doen om censuur op het internet te populariseren en 4Chan offline te halen.

Screen-Shot-2014-09-24-at-12_16_06-AM

Screen-Shot-2014-09-24-at-12_15_49-AM

Screen-Shot-2014-09-24-at-12_07_19-AM