De Canon EOS 700D, onze fantastische prijs voor de Metro Photo Challenge

Van 23 september tot 23 november loopt de tiende edite van ’s werelds grootste fotografiewedstrijd: de Metro Photo Challenge. Alle versies van Metro slaan de handen in elkaar met de Verenigde Naties om deze wedstrijd te promoten. Zo bereikt de Metro Photo Challenge via de kranten zo’n 18 miljoen mensen uit 24 landen. Tel daarbovenop nog eens de wereldwijde informatiecentra van de VN en je snapt wel waarom dit de grootste fotografiewedstrijd ter wereld is. Vorig jaar zonden zo’n 40.000 fotografen meer dan 120.000 foto’s in.

Er worden prijzen uitgereikt in drie categorieën: ‘My City’s Magic’ (De magie van mijn stad), ‘Urban Escape’ (Ontsnapping uit de stad) en ‘My Green City’ (Groen leven). De internationale winnaar van elke categorie wint een droomreis naar een van de meest fotogenieke steden ter wereld: New York.

Ook onze Belgische finalisten worden beloond met een schitterende prijs: een EOS 700D DSLR-camera van Canon. Deze spiegelreflexcamera beschikt over een 18,0 megapixel Hybrid CMOS AF-sensor waarmee het mogelijk is om uiterst gedetailleerde foto’s van hoge kwailiteit te nemen. De 700D is daarnaast ook in staat om verbluffende Full HD-video’s te maken. Dankzij het grote, heldere touchscreen is het een fluitje van een cent om de instellingen te wijzigen. Datzelfde touchscreen kan je bewegen en draaien zodat je met gemak opnamen en creatieve composities kan maken vanuit diverse hoeken. Kortom, een formidabel fototoestel voor fotografen van elk niveau.

Zelfs als je de hoofdvogel niet afschiet kan je dus dankzij Metro en Canon nog een fantastische prijs winnen.