Manchester United opnieuw in middelpunt van de spot na drama bij Leicester City

door
Roald
Leestijd 1 min.

Manchester United bevindt zich al tijden in het middelpunt van de spot en leek daar dankzij de dure transfers van Angel Di Maria en Radamel Falcao uit te geraken. United wist QPR opzij te zetten met 4-0 en iedereen dacht dat de manschappen van succescoach Louis Van Gaal nu wel vertrokken zouden zijn voor de rest van het seizoen.

Maar gisteren op bezoek bij Leicester City kreeg Manchester United opnieuw een dreun te verwerken. Louis Van Gaal moest hopeloos toekijken hoe zijn team een 1-3 voorsprong uit handen gaf en even later tegen een 5-3 achterstand keek.

Het was de eerste keer in de Premier League-geschiedenis dat Manchester United een voorsprong van twee doelpunten omgekeerd zag worden in een verlies. Een prestatie die de voorganger van Van Gaal, David Moyes, zelfs niet bereikte in zijn kortstondige passage bij de club.

Reden genoeg voor fans van over de hele wereld om in grote getale te lachen met de tragedie die United te verwerken kreeg. Mario Balotelli, de aanvaller van Liverpool, deed ondanks het feit dat hij zelf dit weekend het onderspit moest delven ook nog een duit in het zakje. Geniet mee van de beste memes op het internet: