Weekendje weg? Dit móét je doen!

De zomer is alweer bijna officieel voorbij en waarschijnlijk duurt het nog wel even voordat je weer lekker op vakantie gaat. Toch is het slim om er gedurende het jaar ook eens tussenuit te gaan. Op deze manier heb je even afleiding van je drukke leven thuis en kom je echt toe aan ontspanning. Dan zit je daarna weer met frisse energie en plezier op je werk. Maar wat is nou het perfecte weekendje weg voor jou?

Hoteldebotel

Om te beginnen is het bekende romantische weekendje weg altijd een goede keuze, mits je een lover hebt natuurlijk. Je partner zal gedurende het jaar ook toe zijn aan een leuk uitje en wat is er nou leuker dan dit samen te doen? Wat dacht je van een weekendtripje naar Parijs? Met de Thalys zit je er zo! Het klinkt misschien wat cheesy, maar romantisch wandelen langs de Seine, lekker Frans eten en wijn drinken, is voor vele verliefde stelletjes een fantastische beleving in de city of love. Je vindt er alle ingrediënten voor een tripje dat je je nog lang zal herinneren.

Op avontuur

Is romantisch iets te zoetsappig voor jou, maar wil je wel graag op stap met je geliefde? Heb je al weleens aan een avontuurlijk weekend gedacht? In de Ardennen kun je heerlijk samen zijn, actie beleven, maar daarnaast ook heerlijk ontspannen. Begin je weekend vol actie met een mountainbiketour, ontdek de wilde rivieren in een kajak en voel je weer helemaal een jonge hond als je een klimparcours aflegt. En eindig met ontspanning in een spa. Hier kunnen jullie samen heerlijk ontspannen. Zo kun je avontuur met romantiek gemakkelijk combineren!

Girls wanna have fun!

Heb jij geen partner en wil je een weekend feesten met je vriendinnen, maar is Las Vegas toch iets te ver (en duur)? Denk dan eens aan een citytrip naar een gave bestemming, zoals Londen! Hier zit het tofste uitgaansleven met de beste clubs en kun je overdag onder het genot van een heerlijke high tea de vorige avond bespreken, om jezelf daarna nog even te laten gaan in de fantastische shopping streets. Dit kun je natuurlijk ook allemaal dichtbij huis doen: een weekendje Brussel, Antwerpen of Gent organiseren is altijd mogelijk én betaalbaar. Zo kun je er toch tussenuit als je even niet zoveel te besteden hebt.

Family time

Wil je graag op stap met het hele gezin?  Ook dan kun je een fantastisch weekend hebben! De bekende parken zijn natuurlijk altijd een goede keuze, maar iets spannender zoals een kastelentocht in Engeland of Schotland doet het misschien nog wel veel beter! Zoek je het iets dichter bij huis? Bezoek dan in Valkenburg eens de grotten in het zuidelijke puntje van Nederland. Dit is gaaf voor de hele familie en meteen een beetje cultuur snuiven is ook tof, toch?

Voor welk weekend kies jij?